Nieuws

Euro-Top frontfix kabelwartel nu ook in M25 en M32 leverbaar


De Euro-top frontfix kabelwartel is vanaf nu in de volgende uitvoeringen leverbaar:

M16: Klembereik = 5-10mm
M20: Klembereik = 6-12mm
M25: Klembereik = 11-17mm
M32: Klembereik= 15-21mm

Alle genoemde maten zijn verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs (ral 7001), lichtgrijs (ral 7035) en zwart (ral 9005)

De Euro-Top FrontFix heeft een unieke montagetechniek die het mogelijk maakt de kabelwartel binnen 6 seconden via de buitenzijde te monteren, zie deze montagefilm.

 


 

Lees meer
 Bezoek ons op de Elektro Vakbeurs Venray


Van 17 tot en met 19 maart vindt de jaarlijkse Elektro Vakbeurs weer plaats. Ook EMkwadraad neemt deel aan deze beurs, die bezoekers de laatste elektrotechnische innovaties laat bewonderen.

De Elektro Vakbeurs in Venray biedt een compleet programma van alle componenten binnen de wereld van elektrotechniek. Alle elektrotechnische componenten worden vertegenwoordigd door circa honderd gespecialiseerde exposanten. Van internationale fabrikanten tot de regionale groothandel, u vindt het op de Elektro Vakbeurs Venray.

U kunt daar kennismaken met de producten van LBHbox. Wij leveren diverse types behuizingen, eventueel bewerkt met wartelgaten of uitsparingen, bedrukt of gegraveerd en gemonteerd met bijvoorbeeld wartels, klemmenstroken en kabels. 

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een keer kennismaken?

U bent van harte welkom op onze stand (nummer 108) op de Elektro Vakbeurs 2015, De Voorde 30 in Venray. Vergeet u niet vooraf te registreren?

  

Lees meer
 Ontdek onze snelmontage wartel: Euro-Top FrontFix


De Euro-Top FrontFix heeft een unieke montagetechniek die het mogelijk maakt, zonder extra montage-tool, een frontmontage aan behuizingen te verwezenlijken. Dit is mogelijk door een nieuw ontwikkeld verankersysteem en een speciaal veermechanisme, die de kabelwartel tijdens de montage in positie houdt en voorkomt dat het gaat draaien. Binnen 6 seconden is de wartel gemonteerd. Het voordeel is dat er geen schroefboring of contramoer nodig is, wat vooral bij dunwandige behuizingen een uitkomst kan zijn.

Ook het verwijderen van de kabelwartel gaat zeer snel.

De Euro-Top FrontFix  is verkrijgbaar in M16 en M20 in de beschermklasse IP66 en IP68.

 

Lees meer
 LBHbox en EMkwadraad werken samen aan projecten


LBHbox en EMkwadraad zitten onder één dak en werken vaak samen aan verschillende projecten. LBH als specialist in het leveren van behuizingen op maat, eventueel met wartelgaten of uitsparingen, bedrukt of gegraveerd. EMkwadraad zorgt dan voor de montage van bijvoorbeeld wartels, klemmenstroken en kabels. Het eindresultaat is een kant en klare behuizing met alles erop en eraan.

Lees meer
 Bekijk hier de nieuwe Ensto klemmen


Bekijk hier de nieuwe Ensto klemmen

 

Lees meer