Over

LBHBox

LBHBox is een importeur en leverancier van behuizingen en kabelwartels voor de elektrotechnische- en elektronica industrie. Wij zijn in vele industrie├źn thuis. Onze afnemers zijn onder andere machinebouwers, engineeringbureaus, elektrotechnische groothandels en installateurs.

In ons magazijn beschikken wij over een omvangrijke voorraad, dit in combinatie met de voorraad en snelle levering van de fabrikanten zorgt ervoor dat u snel kunt beschikken over de gewenste producten.

Bescherming, functionaliteit, uitstraling, maatvoering en prijs - kwaliteit zijn kenwoorden bij het zoeken baar de juiste behuizing.

Naast het behuizingenprogramma is LBHBox leverancier van kabelwartel. De wartels zijn leverbaar in de materiaalsoorten polyamide, messing (vernikkeld) en RVS voor standaard, EMC en EX toepassingen.

De behuizingen kunnen volgens uw specifieke wensen bewerkt worden. Wij beschikken over een eigen serviceafdeling voor het boren en frezen van sparingen en montage van kabelwartels, aansluitklemmen, schakelaars, connectoren etc. Onze bewerkingsservice omvat verder lakbehandeling, zeefdrukken en graveren.