Bekabeling: draad en kabelverwerking

Het bewerken van kabel en draad moet precies gebeuren. Dankzij onze vakkennis en door de mogelijkheden die ons uitgebreide machinepark ons biedt, kunnen wij zowel grote als kleine series draad en kabel nauwkeurig verwerken.

Draad en kabel bewerkt in uitgebreid machinepark

Wij beschikken over knip-, strip- en krimpmachines waarmee wij u kunnen verzekeren van een snelle verwerking met constante kwaliteit. Wij kunnen afzonderlijke draden van verschillende diktes op maat knippen en verwerken. Wij bewerken draad en kabel met semiautomaten en via lineair persen. Kleinere series produceren we met verschillende persen, uitwisselbare krimpsets en diverse handtangen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor soldeerverbindingen.

Voor het afwerken van de draad en kabel maken wij gebruik van applicators. Deze leveren een reproduceerbare verbinding van hoge kwaliteit op. Hierdoor zijn onze krimpverbindingen van goede kwaliteit en zeer betrouwbaar op de lange termijn. Tijdens de productie testen en controleren wij deze verbindingen regelmatig op hun kwaliteit.

Complete verwerking van uw bekabeling

Naast de draad- en kabelverwerking, is het ook mogelijk dat wij het gehele traject van werkzaamheden op ons nemen. Wij kunnen uw draad en kabel ook monteren en zelfs de inkoop van materialen voor u verzorgen. Wij regelen de juiste benodigdheden, zodat uw bestelling van begin tot het eind voor u wordt verzorgd. Enkele voorbeelden van onze kabels: