Werken bij LBHbox / EMkwadraad

Bij ons bedrijf staan onze mensen centraal, dat is al zo sinds de oprichting in 2005. Zij vertegenwoordigen onze competenties en maken dagelijks het verschil. Wij vinden het belangrijk om mensen binnen ons bedrijf te boeien en te binden. Er zijn steeds minder mensen met een opleiding en/of kennis van elektrotechniek. Dit is de reden voor ons om medewerkers de kans te geven een opleiding te volgen. Daarmee kunnen zij doorgroeien binnen het bedrijf en blijft de kennis binnen ons bedrijf gegarandeerd. Hierdoor behouden we de aansluiting met de markt en onze klanten.

Ons bedrijf bestaat uit twee onderdelen LBHbox en EMkwadraad:

LBHbox is importeur en leverancier van behuizingen en kabelwartels voor de elektrotechnische- en elektronica industrie. LBHbox is in vele industrieën thuis. Onze afnemers zijn onder andere machinebouwers, engineeringbureaus, elektrotechnische groothandels en installateurs.

EMkwadraad is een elektromontage bedrijf dat zich richt op draad- en kabelverwerking en montage van industriële producten. De afnemers van EMkwadraad zijn werkzaam in vergelijkbare sectoren als die van LBHbox.

We stellen geen eisen aan je gevolgde opleiding, maar met een technische opleiding of werkervaring heb je een “streepje voor”. Belangrijker vinden we het dat je kwaliteitsbewust, gedreven, resultaatgericht, proactief, respectvol en collegiaal bent, verantwoordelijkheid durft te nemen, en graag in een team werkt.

  • Pas jij in dit profiel,
  • Vind je het leuk om met je handen te werken,
  • En heb je interesse in het samenstellen van technische onderdelen die in machines worden gemonteerd,

Mail dan een motivatiebrief met je CV naar hr@lbhbox.nl 

Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een gedegen opleidingsprogramma en een gezonde en ruim opgezette werkomgeving.