Elektromontage: van inkoop tot inbouw

EMkwadraad voert elektromontage uit voor machinebouwers in verschillende sectoren. U vindt onze producten onder andere terug in verlichtingsarmaturen, besturingskasten, verwarmingsinstallaties, landbouwmachines, automobielinsustrie en logisiteke systemen . Al onze producten leveren wij op maat en in zowel kleine als grote orders.

Elektromontage op maat

Wij kunnen behuizingen en kleine schakelkasten voorzien van allerlei componenten en bedrading. Wij beschikken over een eigen serviceafdeling voor het boren en frezen van sparingen. Het monteren van kabelwartels, aansluitklemmen, schakelaars en connectoren in de behuizingen behoort tot de mogelijkheden evenals zeefdrukken en graveren.

De elektromontage kunnen wij uitvoeren in een (beperkt) ESD veilige omgeving. Ook ondergaan veel van onze producten op verzoek van onze klanten een klant specifieke test. Samen met u bekijken wij met welke apparatuur wij welke test voor u kunnen uitvoeren.

Zo bieden wij u vele mogelijkheden in de elektromontage. Precies volgens uw eisen en wensen.

Complete elektromontage

Naast de draad- en kabelverwerking en het monteren ervan, is het ook mogelijk dat wij het gehele traject van werkzaamheden op ons nemen. Zo kunnen wij voor u ook de inkoop van materialen verzorgen. Wij regelen in dat geval de juiste benodigdheden, zodat uw bestelling van begin tot het eind voor u wordt verzorgd.