Afbeelding: unieke-achterhoekers-logo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze hoge kwaliteit van dienstverlening leveren wij mede dankzij onze ervaren en goed opgeleide medewerkers. Zij zijn al ruim 30 jaar werkzaam in draad- en kabelverwerking en elektromontage. EMkwadraad werkt volgens het principe maatschappelijk verantwoord ondernemen en is ontstaan uit de samenwerking tussen twee bedrijven: LBHBox in Ulft en Laborijn in Doetinchem.

Met mensen Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ondernemen gericht op economische prestaties en met respect voor de sociale kant. Dit houdt in dat bedrijven die op deze manier ondernemen rekening houden met de effecten van hun bedrijfsvoering op mens, milieu of maatschappij. Voor EMkwadraad geldt hierbij dat ze zich richten op het menselijk aspect.

Vanuit Laborijn, een SW bedrijf, worden de medewerkers bij EMkwadraad gedetacheerd. Hier doen ze nu hetzelfde werk als voorheen bij Wedeo, maar nu met de mogelijkheid zich te ontwikkelen bij een extern bedrijf. Zo kunnen zij het beste uit zichzelf halen. En dit werkt, aldus Hans Gerritsen, directeur EMkwadraad: “Wij zien de mensen hier groeien. Ze worden zelfstandig en krijgen zelfvertrouwen. En daar zijn we trots op!”